Conventioneel, proto-en machinebouw
Als toeleverancier maken wij producten voor de protobouw en de machinebouw. Van kleine series en enkel stuks tot (middel)grote series, van millimeterwerk tot werk van een aantal meters. Adra Metaalbewerking beschikt over conventionele draai- en freesbanken, maar belangrijker nog: over gespecialiseerde mensen die op conventionele manier hun vak uitoefenen. Ook de capaciteit voor modulebouw is bij ons aanwezig.

Vraag het actuele machineoverzicht van ons bedrijf op.

CNC
Ook voor de computergestuurde regeling van middelgrote en complexe opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn binnen het bedrijf overal inzetbaar en mede door het gebruik van een CAD/CAM-programma is het in ons machinepark  mogelijk om complexe producten te vervaardigen.

5-assig met robot
In 2016 is een Mazak VTC-800/30SR in gebruik genomen. Deze mooie aanvulling op ons machinepark maakt het 5-assig bewerken van onze werkstukken mogelijk. Met een bereik van 2500x800x720mm is het mogelijk producten 4-assig te produceren. Daarnaast kunnen we op de verticale C-as onderdelen met een bereik van ± 800mm 5-assig bewerken.
De machine kan worden beladen door een robot van het merk BMO, model Pt50, zodat we, waar mogelijk, 24 uur/dag kunnen produceren.

Daarnaast is in het 1e kwartaal van 2017 een Mazak Integrex J-400 geïnstalleerd. Deze wordt ook beladen door een Robot (BMO). De Mazak is een draai- freescombinatie met een bereik waarin we nog niet voorzien waren. We zijn hierdoor beter in staat om binnen korte tijd complex seriewerk te vervaardigen. De machine kan ieder product zelfstandig meten en tijdig een medewerker waarschuwen, waardoor we de kwaliteit die u van ons gewend bent kunnen waarborgen. 
De robot (BMO Platinum Pt50F) is zeer geschikt voor kleine, middelgrote en grote series. Het maximale handlingsgewicht van deze robot is 50 kg.


De Integrex J-400

Totaalconcept: van offerte tot aflevering
Ons team wil graag meedenken en meehelpen in de realisatie van uw opdracht. Zo kunnen wij u als opdrachtgever werk uit handen nemen. Als betrouwbare partner zijn wij in staat om u  een totaalpakket te verzorgen: van offerte tot aflevering. Voor allerlei bewerkingen, zoals plaatwerk, lassen, laseren en nabehandelingen, kunt u ook bij ons terecht. Adra Metaalbewerking werkt intensief samen met bedrijven die in deze vakgebieden gespecialiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij de producten compleet afleveren en, indien gewenst, zelf bezorgen.

Wij komen graag naar u toe en streven naar een langdurige relatie tegen een eerlijke prijs!
  > Home
> Wie zijn wij
> Wat kunnen wij
> Onze kwaliteit
> Vacatures
> Nieuwsbrief
> Contact
 

 

 

 ADRA Metaalbewerking
Leemskuilen 24a
5563 CL Westerhoven
Tel.: (040) 201 24 45
info@adrametaalbewerking.nl
www.adrametaalbewerking.nl