De vraag van onze klant
Adra Metaalbewerking is in 1994 opgericht. Klein en hobbymatig begonnen, maar uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar een twintigtal mensen werkzaam is in het draai- en freeswerk. Wij zien het telkens weer als een uitdaging om de vraag van onze klant te vertalen tot een deel- of eindproduct of totaalpakket op maat. Enkel stuks of kleine series, we maken het snel in orde.

Loyaliteit naar onze klant
Ons bedrijf in de Brabantse Kempen typeert zich door een vergaande loyaliteit naar klanten, leveranciers en personeel. Saamhorigheid, no nonsense en persoonlijk contact in een gemoedelijke sfeer staan bij ons nog centraal. Wij kunnen niet toveren, maar u krijgt wat u wilt. En zo snel mogelijk, want afspraak is afspraak!

Flexibel en korte doorlooptijden
We werken in een klein en flexibel team. Dankzij een ERP-systeem zijn onze gespecialiseerde medewerkers in staat om op jaarbasis zo’n 12.000 verschillende producten te produceren. Hierdoor staan we garant voor korte doorlooptijden en een gestroomlijnd productieproces.

Branches binnen de Benelux

Adra Metaalbewerking levert kwaliteit op maat en dat waarderen onze klanten. We bedienen diverse branches binnen de Benelux: van de confectie tot de tabaksindustrie, maar ook in de milieuvriendelijke technologie, de medische wereld, de agrarische sector, de verpakkingsindustrie en de voedings- en genotmiddelenindustrie weet men ons te vinden.
  > Home
> Wie zijn wij
> Wat kunnen wij
> Onze kwaliteit
> Vacatures
> Nieuwsbrief
> Contact 

 

 

 ADRA Metaalbewerking
Leemskuilen 24a
5563 CL Westerhoven
Tel.: (040) 201 24 45
info@adrametaalbewerking.nl
www.adrametaalbewerking.nl